serviciicanine scrie:
1.Imi pare FOARTE RAU ca ati interpretat-o asa . Pur si simplu am vrut sa evit in incarcarea de imagini (multe ) de la sectiunea ,,cainii nostri" .
2. prin subiect nu cred ca am fost off topic. Asta era subiectul nu?
3.reclama nu am vrut sa-mi fac pentru ca este clar ca aveti alte hobby-uri.
4.Si oricum daca eu iubitor de caini am fost atras de domeniul vostru , poate si eu ,,furam " 1-2 membri spre hobby-ul meu. Nu puteti afirma ca nu va plac astfel de oameni pentru simplul motiv ca nu ne cunoastem.
5. imi cer incaodata scuze si consider ca tratamentul vostru a fost EXCESIV de dur si nemeritat.
O zi buna tuturor.
pe nici un forum nu e permis de pus asa legaturi catre alte site-uri fara acceptul administratorului, si se iau masuri fara alte avertismente; acum e evident ca nu a fost cazul aici, dar este un caz izolat cel putin pina acum pe acest forum unde au fost mai multi care s-au inregistrat doar ca sa-si faca reclama direct sau indirect
tratamentul nu a fost "EXCESIV de dur si nemeritat" (exceptie poate faptul ca itachi a gindit cu "voce tare" in scris parerea lui despre cei care se inscriu sa-si faca reclama, si despre alte animale, dar el este doar un utilizator care are dreptul la o opinie care e doar a lui, si pentru care si asuma responsabilitatea)
aveti in vedere ca inca mai aveti acces pe forum ceea ce in alta parte nu s-ar fi intimplat dupa inclacarea directa a uneia din regulile forumului (pe care sunt sigur ca nu le-ati citit, dar care sunt valabile pe 99% din forumuri si de aceea nu le mai citeste nimeni, ca se presupun stiut fiind doar citeva reguli de bun simt)
si acum daca s-au lamurit lucrurile, se poate face curat aici ca peste ceva timp n-o sa mai intereseze pe nimeni